MOD Hairdressers © 2016, toate drepturile rezervate.

Acest site a fost dezvoltat pentru MOD Hairdressers by Paul Paralescu, Sibiu, Romania.

Persoana de contact: Paul Paralescu.

Site-ul este proprietate intelectuala protejata de dreptul proprietatii intelectuale. Site-ul si fiecare dintre elementele care il compun (cum ar fi marcile, siglele, fotografiile, imaginile, ilustratiile, textele, videoclipurile etc.) sunt proprietatea exclusiva MOD Hairdressers by Paul Paralescu, singura entitate abilitata sa utilizeze drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de publicitate aferente acestora, aceasta neacordand nicio licenta, niciun alt drept decat acela de a consulta site-ul.

Reproducerea oricaror documente publicate pe site este permisa numai in scopuri exclusive de informare pentru o utilizare strict personala si privata. Orice reproducere sau reprezentare, integrala sau partiala a site-ului sau a oricaruia dintre elementele care il compun, indiferent pe ce suport si indiferent sub ce forma, in alte scopuri, in special comerciale, este interzisa in mod expres.

Orice cerere de autorizare trebuie trimisa la urmatoarea adresa: MOD Hairdressers by Paul Paralescu, Sibiu, Strada Balea, Nr. 2, Telefon: 0748 884 349, E-mail: modhairdressers@gmail.com. Orice utilizare neautorizata constituie o contrafacere sanctionata penal.