Hair Cut & Hairdryer

Ori de cate ori vei simti nevoia sa faci o schimbare in privinta look-ului tau sau participi la intalniri importante, ori trebuie sa fii centrul atentiei intr-un eveniment important din viata ta, indreapta-te cu toata increderea catre MOD Hairdressers by Paul Paralescu.

Coloring

Culoarea parului este unul din atributele cele mai importante in exprimarea personalitatii tale, te asteptam cu o gama variata de produse, pentru servicii personalizate, menite sa iti puna frumusetea in valoare.

Barber & Shaving

MOD Hairdressers va asigura o experienta completa a tunsului de barba profesionist. Indiferent ce model de barba alegeti, vom lucra impreuna la intretinerea acesteia pentru ca barba, la fel ca si frizura, este un element important din imaginea unui gentleman.

Children

Copiii sunt mici carti de vizita ale parintilor si pana la o anumita varsta decizia de a merge la coafor / frizerie sau manichiura, apartine parintilor. Insa mersul la coafor / frizerie face parte din educatia copiilor si trebuie implementat inca de la varste fragede.